Klub "Tryk på sproget"

Bliv en del af et anderledes klubtilbud, der styrker dit barns sprog

Klub Tryk på sproget er målrettet forældre til de 0 - 3 årige i Herning Kommune med fokus på sprogstimulering

Du har den tætteste kontakt til dit barn. Derfor er du den vigtigste person, når dit barn skal udvikle sit sprog. Klub Tryk på Sproget støtter dig fra barnets fødsel, til det fylder tre år.

Som medlem af klubben får du:

• Nyhedsbrev på månedsbasis med tips og idéer til at styrke dit barns sprog.
  • Info om småbørnsaktiviteter, workshops, børneteaterforestilling for de helt små.
  • Info om relevante foredrag om småbørn og sprog.

Alle vores aktiviteter er gratis for dig og dit barn.

Tilmeld dig klubben her

Om initiativet

Nye undersøgelser viser at det har stor og varig effekt, at barnets sprog stimuleres helt fra fødslen, og at forældrene har en afgørende betydning. Der er stor bevågenhed omkring sprogstimulering i Herning og med initiativet Tryk på sproget nytænkes den lokale indsats med det formål at sætte tidligere ind på udvalgte områder i børns sproglige udvikling. Jo tidligere indsats, desto større gevinst for alle.  Initiativet igangsættes som et samarbejde mellem sundhedsplejen, kommunens dagtilbud, tale/hørelærerne, musikskolen og Herning Bibliotekerne.

Projektet gennemføres med tilskud fra Udviklingspuljen for folkebiblioteker og pædagogiske læringscentre under Slots- og Kulturstyrelsen.