Streetparade i Herning by

OFF Road Streetparade i Herning by med Wonderbrazz

Fredag den 21. april

Kl. 15.00-15.45 vil Herning gågade blive fyldt med musik og god stemning, når over 100 børn og unge musikere deltager i en Streetparade med Wonderbrazz.
Orkesterprojektet YamahaClassBand på Gjellerupskolen vil blive centrum for paraden, hvor elever spiller på trompeter, trækbasuner, klarinetter, saxofoner, fløjter og trommer.

Til daglig spiller over 130 elever i YamahaClassBand projektet på Gjellerupskolen. Herning Musikskole har gennem de sidste 4 år investeret målrettet i udvikling af kvalificeret musikundervisning på klassiske blæserinstrumenter i den obligatoriske undervisning i folkeskolen. Gjellerupskolen er en virkelig kvalificeret samarbejdespartner og vi ser store muligheder for at kunne udvikle konceptet til brug også på andre skoler i fremtiden.

OFF Road Streetparade sker med centrum i Wonderbrazz. Bandet er et københavnerbaseret funky band med trompet, sax, trækbasun, drum, hammondorgel og slagtøj. Få mere info på hjemmesiden: www.wonderbrazz.com

Så kom med ud på gaden i Herning gågade, og oplev Herning Musikskole for fuld skrue! Begivenheden vil i sagens natur være spektakulær og åben for publikum.