Folkeskolesamarbejde

Folkeskolereformen

Som konsekvens af folkeskolereformen er der åbnet op for nye og flere muligheder for musikskolen til at samarbejde med folkeskolen - og omvendt.

Vi har allerede en række samarbejder med skoler i kommunen, hvoraf nogle stykker endda har fået stor bevågenhed, fordi vi har opnået unikke samarbejder med skolerne - deres elever og ikke mindst lærere.

Her i reformens forberedelsesfase er der mange usikkerheder. Skolerne skal have implementeret en ny arbejdstidsaftale for lærerne og samtidig forholde sig til reformens intentioner. Vi er sikre på, at skolerne nok skal løse opgaven - men at det vil tage tid, forsøg vil kuldsejle, andre vil lykkes.

Hvad enten der er tale om Den åbne Skole eller understøttende undervisning, er vi klar til at afprøve ideer, forslag, konkrete projekter osv. Kan det lade sig gøre - så bliver det til noget! Mere musik til børnene!!!