Ledelsen

Benedikte Sten Andersen
Musikskoleleder
bsa@herningmusikskole.dk

Jeg er uddannet på Det Fynske musikkonservatorium i 1983 som Amér med specialfag i Fløjte. Sidenhen har min musikalske rejse omfattet mange instrumenter, som f.eks. den vestafrikanske tromme: Djembe.

Jeg udgav i 2009 ”The Djembebook” incl. cd - som har givet mig international opmærksomhed.

Derudover er jeg uddannet Coach, Bachelor i NLP og har Diplom i ledelse/ Kunst og Kulturledelse.

Jeg synes , det er vigtigt, at børn møder musik fra alle genrer. Der hvor børnene gives mulighed for at være medskabere og at have indflydelse på, hvad de gerne vil lære. Det er der, de vokser og blomstrer op.

Det at være medskaber og tage ansvar og ejerskab for sin læring og kreativitet, giver en øget bevidsthed og derved påvirkes dannelsesaspektet.

Jeg blev leder af Herning musikskole 1. augsut 2016. Jeg er stolt af at være med til at give børn og unge i Herning Kommune mulighed for at udfolde sig musikalsk på alle niveauer.